hejdå bloggen, ses i jul ;)

Så, nu är det så att jag inte ska blogga mer. tråkit men så är det. jag kommer säkert tbx med bättre header och desing vid jul elr ngt. får se. jag stänger inte ner den men inga inlägg blir det. ni kommer inte saknar mig. Puss :)
 

Ska jag lägga ner bloggen?

Första skoldagen för mig och de sööööög! skit dålig start på skolan säger jag bara. mina lärare kan verkligen inget när de gäller klassensdag. alla andra klasser åkte och bada och typ grilla , medans vi satt i ett jävla klassrum och svara på lite frågor, tog kort på naturen och va i idrottssalen och gjorde samarbetsövningar? asså piss på dom! ingen fantasi dom hära.


 

Juste, jag funderar på att sluta blogga. har inte så många besökare så jag pallar inte. jag ska inte stänga av den helt. kanske vill komma tbx nån gång. ska se om jag gör de elr inte. om jag gör de så blir det ikväll ;) Lovee


frisk?

lite bättre har jag blivit. jag kan stå och gå. men ingen fotboll elr handboll blir det någ inte förrän måndag. jag vill ju helst i svimma på plan? de är sjukt många som är sjuka just nu. specielt efter the voice. konstigt?
mamma och pappa kom hem nyss , dom va och storhandla och självklart så bad jag dom ta med sig nåt gott t mig. chips! sour-cream union blev det. men dipsås :) då blir jag glad! imron ska jag gå t skolan om jag mår bra på morgonen annars är jag hemma. film med kusin och syster är alltid mysit. Pussaaar!


pallar inte mer :(

saknat mig? nää, tror inte de. hur som helst så har jag varit sjuk sen söndagsnatten till nu. är fortfarande lite häning. jag har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv. jag har aldrig haft den här smärtan i min kropp. dels mitt huvud och rygg. jag va nära att åka in på sjukhus men jag ville inte. jag hatar sjukhus. förlåt för dålig upptadering men jag har bara legat i min säng och tittat på tv. synd om mig? nej men nu skiter vi i det. igentligen ska jag vara i skolan nu men jag kan inte. jag kan knappt sitta på en stol. aja, måste lägga mig ner nu. pallar inte skriva mer. Lovee
jag e sjuk, kom och hjälp mig? :(


inte bra asså...

ohno, snart börjar skolan! vill verkligen inte. måste ta vara på den tid som finns kvar. jo, 3 dagar!? imorn ska jag träffa niki och julia. om de går att boka tid imorn för manikyr... och om hon har någon bra tid så ska vi dit och fixa våra naglar. elr julia ska, jag ska inte fixa nu. jag fixar till bröllopet ist. vill inte försöra mina naglar nu? vi ska gå runt i stan lite så får vi se vad som händer. på kvällen har vi ju träning så den måste jag gå på.

Just nu mår jag skit dåligt, efter jag fick en stenhård boll på huvvet när jag skulle rädda bollen (bakhuvvet, vet de låter konstigt men de va ngt konstigt sätt) så har jag sjukt ont just nu. och nej, de är inte kul! jag går på droger känner jag. ipren hit , ipren dit. men inget hjälper. har fett ont i ryggen och kroppen oxo. nej, men nu känner jag att jag gnäller för mkt. aja, ska nog sätta mig framför tv (som vanligt) ciaoo!

den e rätt bra faktiskt!

vad händer ikväll?

Har ingen aning om vad som händer ikväll. får hitta på något med syrran och kusin. hon ska vara här i 2 veckor iaf. Har ätit middag och så. har precis duschat. när min mage ''smälter'' lite så ska jag ta en glass. sen ska jag se om de är ngt roligt på tv. ska kolla lite nyheter oxo. tårgasen och de. jag va sjukt nära men som tur va så hände de inget med mig och mina vänner. elr jo, julia fick typ lite i ögonen men hon mår bra! Lovee
Ja just nu ;)


hboll elr fboll?

Så, nu är jag klar. är fixad för träning och match. natta sa att jag skulle spela match med f93 så de måste jag oxo gå på. jag kommer missa handbollsträningen en halv timme ungefär men de hoppas jag att de inte är några problem. nu när skolan börjar så kommer mitt liv vara upp och ner. två sporter som jag brinner för men snart måste jag välja. men vilken?
 


Godnatt bloggen!

nu ska jag sööva, ska smsa lite sen blir de sova med musik i öronen. som vanligt. ska sätta in två lätar som jag måste ha innan jag ska ligga i sängen. shit, jag har fan träning i bosön imorn!? få se hur jag får tag på pappa för just nu är han inte hemma. Godnatt alla söta!


tuungt

som alla nog vet så va de slut med ung08. detta var de sista året. de blir tyvärr inget mer med de. hur som helst så va the voice galet! inte så bra musik (artister) de här året men vad ska man göra. kul hade vi iaf. träffade hur många som helst. va med natta och co så de va chill. jag dansa typ hela tiden? man ska ju passa på.. efter en stund när vi vart där så kom sarah, elin, becka och lollo. sen kom martina och dom. träffa melissa och sara W oxo.ngr kompisar från halmstad som vi känner träffa jag me. kul och se dom. har inte sett dom sen partille!? ska inte babla mer nu. jag kom hem vid typ 12. de tog ju slut rätt fort. de va inte så kul. ville vara kvar länge. aja, nu bli de tv elr msn. Lovee

PEACE OUT!

Nu ska jag börja röra in mot stan. Jag bytte tröja mot en anna. sånt händer när man inte är nöjd. nu ska de bli feeest på kungasan med thevoice! SES DÄR!


TheVoice 09

Fick inte till nån bra bild på mitt hår. men dresscode har jag iaf. kanske får till en bra bild på mitt face oxo. Jag ska nog inte dra nu. ska äta först sen ska jag in med min syrra och kusin. om inte så åker jag in innan dom. pallar inte sitta hemma. men får se hur de blir. Vi ses där! ;)

Tröja = England (vet ej affär)
Jeans = Gina
Skor = Vet ej
Smycken = Gina och H&M
Klocka = Ur&penn (ska sätta på mig den)

Finns de en bra sax?

igår kom jag hem vid 11, skulle åkta från kungsan halv elva men de blev inte så. ikväll ska jag fan inte hem tidigt. ska festa. fan de är the voice idag!? sent kommer de bli iaf. kommer trätta sjukt mkt männikskor så de kommer bli nice.

Jag ska klippa mitt hår idag! eller nu! ohno, hoppas de blir vra. om inte så kommer jag få flipp. min kusin har inte klippt så länge men jag tror på henne så vrf inte. om de blir fel så får jag väl göra ngt åt de. jag ska klippa topparna, luggen och de uppklippta som ska bli mer uppklippt. Får de om jag lägger ut en bild. när jag fixat mig inför ikväll så får ni ju självklart en bild. Lovee


Nu taggar jag!


Fredag = ung08

yes, snart ska jag börja fixa mig. ska ner och äta ngt först sen drar jag in. Jag ska åka in med evie. har inte träffat henne på länge. hon har varit i grekland oxo. Igår skulle ni få outfit men de blev knas med datan så de blev inget. idag kanske ni får de. Jag skriver när jag e klar. Puss på götten!

gammal bild på evie...


PussyCat Dolls - Hush Hush

Från igenstans när jag kollar min limewire så är alla mina låtar borta! ja e lakk som fan just nu vad ska jag göra? jag kommer inte ihåg alla låtar jag hade. dom är kvar i datan men dom ligger i ett ställe som typ är lite cp. får fixa de här på något sätt. Lovee


KTG

En dag på ung08 mår man ju alltid bra av. jag åkte in själv för att möta upp ngr kompisar. filli och emma typ. hon sa att dom va påväg t donken så jag gick dit. men hon gick t den donken som är vid gallerian. fasst jag gick t den som ligger nära max och kungsan. som tur så träffa jag sara W, Sara J , melissa. dom va med en tjej som heter emma. hur som helst så var jag med dom ett tag sen kom filli. jag träffa rätt många så de va galet... efter träningen ville jag dit igen men jag hade inte lust. de skulle bli för sent. komme hem, duscha och sen dit. palla inte. imorn ska jag vara där länge. inga träningar så de e chill. nej, men nu ska jag kolla lite i facebook sen blir de tv och majskolv. Lovee 



Here i come

snart ska jag börja röra mig mot stan. har fixat mig i ungefär en timme nu. och nej, de va inte för sminket utan vad jag skulle ha på mig. ja fick panik! men sen hitta jag ngt. aja, ska göra mig klar för jag taggar typ om 20 min. Ha de bra!
ni som ska t 08....VI SES DÄR ;)
hinner inte fixa bilder!! måste tagga!

Tordag baaabes

Jag e vaken, konstigt att jag vaknat tidigt. jag somna typ vid halv 4? aja, skit i de nu. jag ska ta en dusch och sedan börja fixa mig. jag har ett problem. jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. får se hur de blir men de kommer ta tid att veta. slänger nog in en dresscode när jag e klar. Lovee

UNG08

Efter att jag kommit hem så tagga jag t haben. skulle hämta min plattång som hon låna men självklart så var jag kvar lite längre. vi snacka lite och bara chilla. vi bakade t o m äppelpaj. skiit gott! de va fan skönt att få träffa henne och bara prata. tack gumman :)

jag ska nog stänga av datorn nu. ska sätta mig framför tvn nu. imorn blir de ung08 sen träning!
P.S: Haben dansar klockan tre! BE THERE!

Im home...

Shiit, förlåt för dålig upptadering!!! jag har varit i norrköping och ngr i min släkt. de va rätt nice. Jag har hunnit göra rätt mkt. i söndags så va jag och kolla på bio med min kusin och syrra. efter vi hade ätit. de hade jag inte skrivit om. jag åkte typ vid 2-3 i måndags så jag pallade inte sätta på datan. jag kom hem för ungefär en halvtimme sen.


imorn är det ung08 och då fan ska jag dit. vill träffa lite människor som man känner och bara chilla. efter ska jag på träning. tråkit men så är de. på fredag ska jag fan va där lite längre. aja, ska kolla lite grejer nu. Lovee

jag, syrran och kusin!...


i <3 Grillat

Nu ska jag ner och äta middag, min kusin är här och vi ska äta grillat. gott som vanligt. skriver senare. puuuss


yes baby ;)

igår upptadera jag inte alls! inte bra, men jag hade ingen tid. vakna vid halv 8 och åkte direkt t huddinge. efter träningen åkte vi hem t Sarah (som är även min tränares dotter) vi va där och hade det mysit. bada, grilla och snacka. alltid mysit med dom. när jag kom hem var jag tvungen att lägga mig. jag skulle upp samma tid men den här morgonen va inte den bästa. jag orkar inte berätta. så rolig är den inte. men ni kan få de lite kort.
jag hoppa på en buss som jag skulle ta 09.38 men jag hoppa på den som kom 08.38 (såg fel på klockan) mer än så tnäker jag inte säga. jag hade inte vaknat till riktigt...

snart är min kusin här, hon bor i tyskland men ville komma och hälsa på. hon e typ 18 tror jag. sen kommer min farbror och dom andra kusinerna. men inte idag. nu har jag lust för en glass. Ha en bra söndag!

P.S. TIsdag och onsdag blir de ingen ung08 för mig. ska åka till norrköping. men torsdag - fredag är jag på g ;)



Ja ni vet, har inte den bästa kameran på mobilen! -.-

Hboll imorn!!

Sitter här framför datan och ruttnar. smsar lite med martina gumman. fan va jag saknar alla tjejer. imorn har vi träningsläger, kommer vara med älsklingarna från kl 10 t 22. fan va kul vi kmr ha! har lite huvudvärk just nu men de går nog över imorn. Lovee

i <3 handboll


Loveu emma

Min morgon börjar med att emma baby ringer och vill att jag vaknar! (kl va 12) jag va sjukt trött. yes, jag fixa mig på 20 minuter! fan va stolt. tog med mig lite pengar och tagga t sätra. skulle först hem till TWINS och kolla på deras nya rum. skiit snyggt, självklart så vart de brunt. finaste färgen när de gäller design.. tycker jag iaf!... vi gick runt lite, snacka och hade de mys. vid 5 kom jag typ hem. snart kommer typ 10 pers hit. min syrra ska ha en ''inflyttningsfest'' men sina vänner. dom ska såklart grilla. Får jag va me? hah, aja. här har ni en bild på emma älskling. Lovee


redan fredag`;O

nu är de fredag som alla nog vet, och idag ska jag träffa emma vid typ 1 tiden. får se när vi vaknar. ska med henne och köpa lite grejer från stan. sen ska vi va en stund. får hitta på något. hon ska äta middag med sina grannar sen på kvällen ska vi va igen. lite bättre mår jag men lite ont i halsen. får se hur de är imorn. ska inte göra värsta grejerna. men fan heller att jag sitter hemma? Lovee

ngt jag saknar!


Min torsdag...

Idag har jag inte rört den här datan. imorse när jag vakna kände jag mig sjuk. ont i huvvet, lite snoring och trött. jag blir så om jag inte äter. och de är inte bra! jag gick inte t träningen. ville ta de lungt. har träningsläger i helgen (hboll) och de vill jag inte heller missa.

jag va iaf i skäholmen med mamma. vi skulle bara köpa en liten ros t min klänning men jag tog in henne på gina och köpte 3 plagg. sen ville jag ha ngr skor så jag köpte de oxo. när jag kom hem bytte jag om och gick ner t sätra badet. chilla lite där med några sen rörde jag mig hemåt. Lovee



Evacuate the dancefloor!

ska lyssna på musik nu. hörs imorn! Lovee
En bra låt som man kan dansa till ;)



hemma...

kom hem precis, va ute en stund med hujin innan jag kom hem. träffade ngr som jag kände i centrum. hälsade och satte mig på tåget. en rätt skön dag. de e sjukt skönt ute just nu. varmt och grejer... . imorn har jag träning på kvällen. får se vad jag gör innan de...
 tog ngr bilder tidigare idag när jag va vid altanen och sola lite

lyssnade självklart på musik!

tankade på mobilen, (pappa köpte)

bild på flääshiga solen


e inte hemma...

sitter hemma hos hujin, har kollat på lite bilder från kurdistan. ska snart börja röra mig hemåt. skriver när jag kommer hem.

e ute

snabbt, ska ut på med rezan och hujin. pallar inte sitta hemma. skriver säkert när jag kommer hem. pusspuss

bild från gothia 09

onsdag

pratar i tel med med en kompis just nu, kanske ska t skyttan och kolla på lite fotboll. dålig upptadering idag igen men så är det. har sagt varför förut. satt ute i solen och stekte. fått mer rand än förut. ska ta ngt att äta. är hungrig. har inte ätit sen typ 12? Lovee

pöss

ska nog stänga av datorn nu. kanske sätter på den senare. om inte...godnatt alla! puss till alla läsare

lekte lite med en bild :P

Daim <3

duscha när jag kom hem från träningen. har chillat lite framför datan och fi´xat mitt rum lite. alltid skönt att städa sitt rum efter en skön dusch. hur som helst så mår jag inte så bra just nu. lite problem med en kompis. tänker inte berätta mer än så. jag fick ju välja något som pris för att jag vann och valde självklart den största och kodaste choklad kaka. (se bild) nu blir det tv... Lovee

har några rutor kvar ;)

move on

snabbt nu, ska t natta och va hos henne innan vi taggar t träningen. åker med henne. jag får se linn oxo. hon har fått en lillasyrra. sjukt söt. nu får jag träffa henne. kan inte vänta. inlägg kommer kanske efter träningen. pussaaar

jag vann?

Datan är inte min vän just nu om man säger så. jag får ont i ryggen av att sitta vid datan och nu förtiden är jag alltid trött så jag pallar inte sätta på datorn. är inte en datanörd riktigt. jag ska bara lägga in ngr låtar på mobilen de va drf jag satte på den. just nu är tven och sova mina vänner. haha, fan va jag snackar skit...
idag har jag träning igen. vann en tävling igår på träningen. den som träffar ribban flest gånger. och jag nudda 2 av 3 chanser så jag vann hela skiten! Får välja en kladdkaka som min tränare köper för min vinst! Lovee


My angel

Lyssna på låten och ta åt er! MJ va min KUNG..

Du va min KUNG och är det fortfarande... R.I.P Michael Jackson

:P

dålig upptadering, ja jag vet. de är typ de jag skriver om hela tiden. hah?... har solat lite, vakna lite för sent så jag och mickan sket i i träffas. vi ses på träningen ist. just nu är jag själv hemma och slappar. druckit lite läsk och lyssnat på musik. snart kommer min baba och mamma hem med lite kyckling som vi ska grilla sen har jag ju träning. vill inte men måste -.-


miss u :/

ska snart spela lite kort med min syrras kompisar, två st. dom e som mina systrar dom me. känt dom sen jag va liten. imorn ska jag träffa gentin, vi ska typ bara hänga i skyttan elr ngt. sola lite och sådär. sen på kvällen har vi träning. jag kommer nog bara skriva innan jag taggar t solna sen kommer jag säkert skriva när jag kommit hem. aja, ha en bra söndag alla! pusspuss

saknar dig älskling <33


21.34

Kom nyss hem, var ute en liten stund me några. skönt att få lite luft. ville vara ute lite mer men träffa min syrra och hennes kompisar på tuben och hon tvinga mig hem -.- ska sitta lite vid datan, kanske prata lite i tel sen blir det film och mys. Lovee
P.S. jag glömde ta lite bilder medans jag va ute... sorry


sunday

mitt första inlägg idag! inte bra asså... har inte haft lust att sätta på datorn. efter matchen kom jag hem såklart, duscha och satte mig framför tven. ska nog ut lite. pallar inte sitta hemma. men får se hur de blir. aja, har inte så mycket och säga. shadåå

kollar på de just nu...

ändrade planer

ja, ni ser rubriken. nu blir det film med syrran inne i hennes rum. jag ska inte upp så tidigt så de e lungt. pussaar
Mario - Music for love


sova?

kom hem typ nyss, de e as skönt ute. inte för kallt och inte för varmt. jag ska nog gå och lägga mig. har match imorn. tror inte jag kan upptadera på morgonen men när jag kommer hem. jag måste boka tid hos ngn. vill klippa mitt hår lite. inte längden men lite mer uppklippt. får se hur de blir. måste beställa manikyr oxo inför bröllopet. aja, dekkar nog snart. Lovee

saaknaaar !

if i ruled the world

ska ut en stund, ta en liten promenad med hujin. har suttit hemma. vill komma ut lite. min syrra är inte hemma så jag tänker inte sitta hemma längre. upptaderar senare. pusspuss
 

she's home :D

nu är syrran hemma, rätt skönt. har precis ätit och nu ska jag bara slappa här hemma. hon har köpt lite grejer som jag vill se. hon har lite grejer t mig oxo. Lovee

<3

ska hoppa in i diuschen nu, fixa mig lite och bara sitta ner här hemma och vänta på syrran. ska städa mitt rum lite oxo. vi hörs

??

ska jag börja videoblogga?


syrräään :)

vet , har inte skrivit så mkt idag. har inte haft lust med datan idag igen. jag hoppas det blir bättre imorn.
imorn är det ju lördag och de betyder att min syrra kmr hem från norge. har fan saknat henne. hon har varit borta i typ 2 månader. lite mindre. saknar lite bråk och självklart henne. de är rätt tråkigt utan henne här hemma. hon har jobbat så hon har mkt pengar nu. ska ta med henne t stan och shoppa. ska lyssna lite på musik sen ska jag nog sitta vid datan.


RSS 2.0