Rihanna och Chris ihop igen !

Rihanna och Chris ihop igen


2009-03-02 09:26 Paret tillbringade helgen tillsammans hemma hos Sean "Diddy" Combs



Trots att Rihanna, 21, misstänks ha blivit misshandlad av pojkvännen Chris Brown, 19, för mindre än tre veckor sedan sägs hon redan ha förlåtit honom och är redo att satsa på förhållandet igen.   

Efter att Chris ringde till Rihanna i förra veckan för att gratulera henne på 21-årsdagen ska sångerskan ha bestämt sig för att ge honom en andra chans. Paret tillbringade sedan helgen tillsammans hemma hos Sean "Diddy" Combs i Miami, rapporterar tidningen People.  

- De är ihop igen. De bryr sig om varandra. Chris är ledsen över det som hänt, men han är verkligen glad över att få vara med kvinnan han älskar, säger en källa.  

Rihanna har sedan den misstänkta misshandeln vilat upp sig på Barbados och i Mexiko, där hon också funderat på vilken bild hon förmedlar till sina fans om hon väljer att förlåta honom. En fundering som hon dock verkar lagt åt sidan.  

- Hon bryr sig inte om sin image. Hon är så kär i den pojken att det inte spelar någon roll, säger en insider.  

"With you"-sångaren ska under helgen ha överröst Rihanna med presenter i form av smycken, designerskor och väskor i hopp om att bli förlåten.  

- Det spelar ingen roll. Hon älskar honom. Han vet att han gjort bort sig och han kommer att jobba stenhårt för att försäkra henne om att det inte kommer att hända igen.  

Trots att omvärlden reagerat stark på misshandelsryktena, verkar Rihannas pappa tycka att det är helt okej om dottern väljer att fortsätta med Chris.  

- Jag älskar min dotter vilken väg hon än väljer. Jag stöttar henne i med- och motgångar. Jag kommer att vara stöttande, säger sångerskans pappa Ronald Fenty.

Chris verkade på väldigt bra humör i helgen och fotograferades när han åkte jetski hos Sean "Diddy" Combs. Ta en titt i bildgalleriet ovan!

AV MIMMI LEXANDER
FOTO STELLA PICTURES



sorry, ja va tvungen att lägga in den här. såå viktig. jaja, nu ska ja sova. godnatt !! Lovee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0