Gillar inte Amy Winehouse...

Är hemma nu för snart börjar grey's! ska kolla lite på facebook innan och så. kollade lite på kändisnytt och såg inget om chris och rihanna. men kolla lite på amy winehouse och hennes problem. det här artikeln skrevs igår men lägger in den iaf ;) läs mer finns längst ner i slutet av inlägget. Lovee

Amy i domstol: "Jag är oskyldig"


 Winehouse bestrider misshandelsanklagelserna 


Amy Winehouse, 25, hävdar att hon är oskyldig till att ha misshandlat ett av sina fans på en fest förra året.  

Den skandalomsusade sångerskan anlände till ett förhör i domstolen i London tidigare i dag. Hon poserade för fotograferna innan hon intog rättssalen för att bestrida anklagelserna.  

Det var på en välgörenhetsfest i London den 26 september förra året som Amy ska ha gått till attack mot en beundrare som försökte ta ett foto på henne.  


Domaren beslutade att fallet ska upp i rätten igen i juli.  

Mer om Amy Winehouses skandalartade tillvaro. Hon är som bekant åter tillbaka i London igen efter två månader på paradisön St. Lucia. För att behålla brännan har Amy köpt ett solarium till sitt hem, något som hon i framtiden lär använda allt mer sällan.

- Amy lät nyligen installera ett solarium i sitt nya hus och hon var nyfiken på att prova det. Hon utvecklade en ganska bra basfärg under sin två månader långa semester så hon antog att det skulle gå bra, säger en källa till The Mirror.

- Sorgligt nog hade hon en tung natt dagen innan och hon slappnade av lite för mycket - så hon somnade.

- Som tur var hade solariet en timer som stängdes av efter 20 minuter - annars hade resultatet varit hemskt. Men hon brände sig ändå rejält och skadade framförallt ögonen.


Läs mer:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0