Detta hände under misshandelsnatten

Jaha, då va jag hemma från skolan. hände inte så mkt som vanligt. ja fick sprakar av natta med de får man ta. hon kan aldrig sitta still fröken perswalld. yes, ehm ska åka t huddinge snart, har träning. ska nog ta ngt att äta innan och så men är inte hungrig just nu. Kolla lite på kändisnytt och d första jag leter upp är ju förstoss Chris Brown och Rihanna. den här atikeln kom ut den 3 så ni kanske har läst om d men för er som inte har d så kan ni ju titta. lite längre ner så kan man klicka på länkar där d står läs mer. längst ner i inlägget asså. och där står d hur d gick på domstolen. ni kan klicka och se. jaja, har inte så mkt mer att säga. elr jo... fick köttbullar och mackaroner idag i skolan , gottgott. jalla, ska äta ngt nu. Lovee


Detta hände under misshandelsnatten


Polismannens egna anteckningar ger en chockerande bild av fallet Chris Brown och Rihanna


Starlounge vill varna känsliga läsare för artikelns innehåll.  

En polismans anteckningar från förhören med Rihanna, 21, och undersökningen av den bil där Chris Brown, 19, ska ha överfallit flickvännen ger en än mer chockerande bild av vad som egentligen hände den där omtalade natten den 8 februari.  

Tidningen People har tagit del av undersökningen och publicerar uppgifterna på sin nätupplaga. Enligt artikeln ska grälet i bilen ha börjat med att Rihanna läst ett långt sms på Chris telefon, skickat från en ej namngiven kvinna.  

Rihanna ska ha reagerat på innehållet i sms:et varpå Chris ska ha försökt tvinga sin flickvän ut ur sin Lamborghini och bankat hennes huvud mot fönstret på passagerarsidan.  

Enligt rapporten "vände sig Rihanna mot Chris, varpå han slog henne över vänster öga med sin högra hand". Efter detta ska Chris ha återupptagit bilfärden medan "han fortsatte att slå henne i ansiktet med sin högra hand och styrde bilen med sin vänstra hand".  

Polismannen De Shon Andrew fortsätter att beskriva händelseförloppet, och skriver att Chris ska ha sagt följande till Rihanna.  

- Jag ska banka skiten ur dig när vi kommer fram. Du ska få se, vänta bara!  

Hotet fick Rihanna att ringa upp sin assistent och be henne "se till så att polis är på plats när jag kommer hem". Samtalet ska ha fått Chris att ännu en gång hota flickvännen.  

- Du gjorde det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig.  

Rapporten förtäljer även att Chris bet Rihanna, tog stryptag på henne och att hon nästan förlorade medvetandet.  

"Brown fortsatte slå henne och hon knöt sina händer om sitt bakhuvud och böjde sina armbågar framåt för att skydda sitt ansikte", fortsätter den chockerande rapporten.  

Till slut började Rihanna ropa på hjälp och Chris klev ut ur bilen. En civil person, som bor i området där bilen stannat till, hörde ropen och ringde polisen.  

Som Starlounge tidigare rapporterat infann sig Chris i rätten i Los Angeles i går. Han har åtalats för angrepp och olaga hot. Rihanna har återförenats med Chris och har därför valt att inte göra någon formell anmälan mot pojkvännen.

AV SEBASTIAN NORDÉN
FOTO ALL OVER PRESS

Läs mer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0