Det tar aldrig slut ?

"Överfallen blev värre och värre"

Rihanna ska ha berättat för polisen om Chris Browns stegrande övergrepp


Det finns i nuläget ingenting som pekar på att Rihanna, 21, tänker göra någon formell anmälan mot Chris Brown, 19, för det våld som han ska ha utsatt henne för. Men enligt sajten Tmz har polisen samlat in mer än tillräckliga bevis för att han ska kunna sättas i fängelse för grov misshandel.


Källor berättar att Rihanna efter det omtalade överfallet den 8 februari ska ha berättat för polisen att Chris brukat våld mot henne tidigare, och att hans överfall med tiden bara ska ha blivit värre och värre.  

Källorna säger också att det finns fler polisbilder på Rihanna än det foto som tidigare läckt ut på nätet, och att dessa är betydligt värre och visar på fler skador.  


Blodet, som hittats i Chris Lamborghini, kan också visa sig bli ett avgörande bevis mot artisten.  

En kriminaltekniker, som har sett bilderna av både Rihannas blåslagna ansikte och Chris bil, menar att det är mer än sannolikt att det är Rihannas blod som polisen hittat i Lamborghinin.  


- Bilderna på Rihanna visar att hon blödde. Så blodet i bilen kommer troligtvis från henne. Om så är fallet är det bevis för att Chris verkligen slog Rihanna, säger Mary Pierson till tv-programmet Extra.



AV CAMILLA MOMME
FOTO STELLA PICTURES

Läs mer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0